BELLA VITA EKEREN

BELLA VITA EKEREN Pita Pizza - Pasta

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 739 beoordelingen
7 apr 2021 om 19:23 Super zoals we gewend zijn. We hadden 2 keer via Uber geprobeerd maar, die zijn niet goed. Maar via take away altijd een goede service en heel lekker de smaak was hetzelfde via Uber maar geleverd door iemand anders waardoor het niet warm was.
7 apr 2021 om 16:38 Zoals altijd, fantastisch lekker
4 apr 2021 om 11:13 had op voorhand tijdstip greserveerd en dit werd stipt nageleefd! Nog geen slechte ervaringen hier!
22 mrt 2021 om 13:39 Na het verdwijnen van Pizatalia hebben we al de andere pizza-tenten in Ekeren getest en absoluut niet goed (inclusief de nieuwe Domino's.. weg ermee). Eindelijk Bella Vita getest en deze is gewoonweg excellent! Eersteklas en superlekker.
15 mrt 2021 om 13:45 Kon nog een levertijd aanduiden en die werd netjes gerespecteerd. Pizza's waren picobello!
12 mrt 2021 om 22:52 Heerlijke pizza en top pasta. Vriendelijke levering .stipte tijd
12 mrt 2021 om 19:05 Super maar dat zijn we gewend. Echt zalig lekker eten hier Al het eten pizza pita durum friet kapsalon alles even lekker.
12 mrt 2021 om 17:01 De beste take away pizza dat ik ooit gegeten heb
10 mrt 2021 om 20:52 Superlekker !
6 mrt 2021 om 21:55 Eten was koud en bijna geen kip gevonden in kapsalon
23 feb 2021 om 20:09 Fantastisch en perfect, van lookbroodjes met tomaat en mozzarella tot de pizza en de pasta's...